Katarina norström

fotograf – östersund

Bredden är min styrka

-Samarbeten berikar-

Min studio ligger centralt i Östersund men mitt arbetsfält sträcker sig så långt du önskar. Som norrlänning är långa resor vardagsmat och möten med människor är det som gör mitt arbete som fotograf så roligt. 

FOTO

Läs mer

VIDEO

Läs mer

TEXT

Läs mer

STUDIO

Läs mer

PROJEKT & EVENT

Läs mer

Foto

Mina kunder är både privatpersoner och företag. Jag anlitas ofta för att föreviga en speciell högtid – bröllop, dop eller student. De porträtt jag tar används till CV, portfolios, sociala medier eller att glädja någon man håller kär.

Alla tillfällen är unika. Ofta får jag vara kreativ och skapande genom hela processen. Att vara lyhörd och kreativ är viktigt i mitt arbete.

De företag som anlitar mig kan få hjälp med både foto och texter. Att förmedla ett företags själ, visioner och unika kvaliteter är min styrka. Bildkommunikation är en konst – och det har jag jobbat med länge!

Video

På senare år har jag även utökat mitt tjänsteutbud med att göra film och samarbetar, så klart, med andra filmfotografer och redigerare när det behövs. Många företag vet att de behöver mer rörligt material på sociala medier men det stannar därvid. Jag hjälper gärna företag med att ta fram filmidé, manus, filmar, redigerar, väljer musik och grafik och syr ihop till något bra. Självklart hjälper jag även till med att ta fram en plan och strategi för hur  och var det är bra att synas.

Text

En fördel jag har är att jag kan erbjuda både bilder och texter – allt från sälj- och marknadsföring till content och redaktionellt. Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag frilansat och skrivit artiklar för tidningar och webb. Mina uppdragsgivare har ofta uppskattat att jag kan förse dem med både foto och text. Och jag blir glad över att, målande, få fånga saker både i skrift och i bild. 

Hyr min studio

I min studio finns studioljus, enklare filmljus, bakgrunder och gott om plats. Önskar du hyra min studion för några timmar eller för en dag är det bara att höra av sig till mig för prisförslag. 

Projekt & processledning

Ofta får jag uppdrag genom att företag, organisationer och andra förmedlar ett problem de vill lösa, ett mål de vill uppnå eller något mer fysiskt, som ett event eller liknande, behöver planeras och genomföras. Ibland får jag frågan och ibland så berättar jag att jag hör att de behöver hjälp och föreslå en lösning. Jag brukar säga att jag är som potatisen – man kan använda mig till lite allt möjligt!